SkyexhYnf Ceciliamv GloriaAdl Roma Drakt Troy MerriWebs

Troy Juventus Drakt ErnestoK

Ved enhver regning var det en uvanlig måte å feire på. Mauricio Pochettino rakte etter en Halloween-cookie som hadde blitt bakt av kona, Karina, og en dram av den japanske whiskyen som hadde vært en gave fra hans assistent, Jesús Pérez. Og han prøvde å bearbeide det som hadde skjedd. Pochettino føler at en del av ham for alltid vil være i Catalonia; han bodde i Barcelona i løpet av sin tid som spiller og manager for Espanyol. Han har fulgt situasjonen i regionen nøye, og det samme har Pérez, som er født i Barcelona. Den iskalde eksplosjonen fra Madrid-ryktemøllen er nå kjent. Zinedine Zidane er i trøbbel, Manchester United Drakt Barn og klubben har identifisert Pochettino som en potensiell etterfølger av Real-manageren.

Argentineren hadde allerede iset den første auditionen to uker tidligere, i det første Champions League Group H-møtet mellom klubbene, da han viste sin taktiske fleksibilitet og laget hans forlot Bernabéu med 1-1 uavgjort. Wembley-seieren var noe annet, og Zidane var storslagen nok til å si at Spurs hadde vært overlegen. Pochettino sa etter Madrid-seieren at Spurs hadde bevist at de hørte hjemme på elitenivå, og han er fast på at han kan oppnå sine ambisjoner med dem. Hvorfor? Fordi han tror på Levy, i prosjektet og fremfor alt på den overordnede forestillingen om reisen. Det endte nesten før det startet for alvor og Pochettino vil alltid se tilbake på ligakampen på Aston Villa i november 2014 som vendepunkt.

Tottenham hadde reist til Liverpool Drakt Barn Midlands på 12. plass og hadde de mistet Pochettino fryktet at det ville være slutten for ham og hans stab. I stedet kom Harry Kane på for Emmanuel Adebayor, og han scoret med et siste gisp-frispark for en 2-1-bakfra-seier. Kane ville erstatte Adebayor i startoppstillingen deretter. Trendene har siden vært oppover, og når det har vært tilbakeslag har Pochettino og troppen hans funnet midler til å komme seg. Han var bittert skuffet over feilen i gruppespillet i forrige sesong. Denne gangen har de kvalifisert seg til de siste 16 etter fire kamper. Pochettino hadde funnet en kollektivt svak mentalitet da han tok ledelsen. Nå pusser spillerne med overbevisning.

SherleneN fodboldtrøjer DylanDadd

You may also like:

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*